Over Zakenkantoor Magerman bvba

In 1993 werd Zakenkantoor Magerman als eenmanszaak opgericht te Ekeren. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar hebben wij ons gericht tot particulieren en zelfstandigen in de regio Groot Antwerpen.

Na drie jaar werd ons gesloten kantoor te Ekeren te weinig toegankelijk en hebben wij eind 1996 besloten een nieuw bureel te openen in Brasschaat – Lage Kaart – en eveneens te starten met een bankagentschap HSA, dat nadien van naam veranderde in Centea.

Dankzij het succes op de Lage Kaart en de nood aan een ruimere locatie met bijkomend personeel hebben wij in 2006 de gelegenheid gehad een kantoor met ruime parking te kopen in de Augustijnslei – nu wel degelijk gekend als “het Crelan Agentschap” tegenover “ziekenhuis Klina”.

Als verzekeringsmakelaar hebben wij de luxe U een aanbod te kunnen voorleggen van diverse gereputeerde verzekeraars waarbij wij steeds – in functie van uw individuele behoeften – op zoek gaan naar de beste verhouding tussen premie en waarborgen.

Als bankagentschap Crelan kunnen wij U een ruim gediversifieerd beleggingsaanbod aanbieden volgens Uw specifieke beleggingsprofiel en behoeften. Eveneens beschikken wij over een gediversifieerd kredietaanbod met tal van formules en looptijden in functie van Uw specifieke verlangens.

Onze troeven

  • Snelle en efficiënte dienstverlening
  • Passend en klantgericht advies
  • Ons ruim aanbod van bankdiensten en verzekeringsproducten
  • Praktisch kantoor met ruime parking
  • Ruime kantooruren waardoor wij U permanent kunnen bedienen
  • Goed opgeleide en vriendelijke medewerkers met klantgerichte intenties
  • Flexibiliteit buiten de vaste kantooruren

Kom even langs of bekijk deze site zodat we U kunnen overtuigen van onze dienstverlening !

Uw verzekeringsadviseur

Bart Magerman